Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaikkien aikojen kvartettikilpailu

9.5.2015, klo 17:00 - 23:00

Polyteknikkojen Kuoron kannatusyhdistys järjestää tänäkin vuonna PK:n kvartettikilpailun. Tänä vuonna kisa potkaisee käyntiin PK:n 115v-juhlaviikon. Kilpailu on teemalla ”Kaikkien aikojen kvartettikilpailu”, mikä merkitsee sitä että männävuosien kvartetit ovat erityisen yhtäläisesti tervetulleita mukaan kisaamaan nykykuorolaisista koostuvien kvartettien kanssa.
Kilpailussa on perinteiseen tapaan kaksi sarjaa: rauhallisemman, ”kappeliin sopivan musiikin” Kappeli-sarja sekä viihteellisemmän musiikin Smökki-sarja. Kummassakin sarjassa on ollut tapana laulaa noin 2 kappaletta per kvartetti.
Kisassa on musiikin ammattilaisista koostuva tuomaristo, joka keksii palkintokategoriat ja valitsee niihin sen jälkeen voittajat. Näiden kuplivaisten palkintojen lisäksi kokonaiskilpailun voittaja palkitaan Kalle Vartolan Royal-palkinnolla, joka koostuu tavoitellusta kiertopalkinnosta (arkkitehti Vartolan skaalatikku) sekä kirjekuoresta. Eikä siinä vielä kaikki: yleisö äänestää teekkarimaisimmasta esityksestä, joka palkitaan Alin ääni -palkinnolla.
Kisan molemmat sarjat järjestetään Täffällä. Kilpailun yleisöön ja syömään voi ilmoittautua tällä lomakeella:

https://docs.google.com/forms/d/1IWyXsvm0pTFhQXX1gWRxQx2GEMEBljEB9kXosYPUxvk/viewform?usp=send_form

Illalliskortin hinta on max 25€, sisältäen ruuat. Täffän kohtuuhintainen baari palvelee koko illan ajan. Sitovan ilmoittautumisen deadline on wappuaatto 30.4.2015. Kuorolaisten kaverit ovat tervetulleita mukaan, eli avecien määrää tahi laatua ei ole rajoitettu.

Kilpailuun osallistuvat kvartetit voivat ilmoittautua sähköpostitse suoraan minulle osoitteeseen tuomas.viitanen(ät)polyteknikkojenkuoro.fi. Kerro mailissa:
1) Kvartetin nimi
2) Kvartetin laulajat ja stemmat
3) Kvartetin yhteenlasketut kuorovuodet (noin)
4) Mihin sarjoihin kvartetti osallistuu ja
5) Kappeli-sarjan biisien nimet ja säveltäjät.

Kvartetti-ilmoittautumiset mielellään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.5.

Tiedot

Päivämäärä:
9.5.2015
Aika:
17:00 - 23:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

TF
Otakaari 22
Espoo, Suomi
+ Google Map