Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteiskonsertti Harjun kamarikuoron kanssa

2.4.2011, klo 19:00

PK esiintyy Harjun kamarikuoron kanssa Tampereen tuomiokirkossa pidettävässä konsertissa. PK:n ohjelmistossa on Sibeliuksen merkittävimpiä kuorosävellyksiä, kuten Terve, kuu ja Kuutamolla.

Konsertissa kuullaan myös molempien kuorojen yhteisnumerona osa Jaakko Mäntyjärven koraaliteoksesta Salvat 1701. Tule kuuntelemaan!

Harjun kamarikuoro

Harjun Kamarikuoro on aikuisista mies- ja naislaulajista koostuva kuoro, joka esittää vaativaakin ohjelmistoa. Laulajista monilla on takanaan monipuolinen kuorokokemus ja joukossa on useita ammatikseenkin musiikin parissa työskenteleviä. Kuoron taiteellinen johtaja on kuorokapellimestari Heikki Liimola.

Kuoron a cappella -ohjelmisto sisältää 1900-luvun kirkkomusiikkiteoksia sekä pienimuotoisempaa ohjelmistoa perinteisistä sekakuorolauluista madrigaaleihin ja jazziin. Kuoro on myös esittänyt eri orkestereiden kanssa suuria kuoroteoksia, kuten Bachin Matteus-passio ja H-mollimessu tai Händelin Messias-oratorio. Kuoro avustaa noin viisi kertaa vuodessa Tampereen Harjun seurakunnan jumalapalveluksissa.

Harjun kamarikuoro

Harjun kamarikuoro

Tiedot

Päivämäärä:
2.4.2011
Aika:
19:00

Tapahtumapaikka

Tampereen tuomiokirkko
United States