Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hura hurraa hoi! – PK120 -teekkarilaulukonsertti

26.9.2020, klo 14:00 - 15:00

- 12€
Markus Laattala

Koronavirustilanteen vuoksi konsertti on päätetty järjestää ilmaisena ulkokonserttina Otaniemen Alvarin aukion amfiteatterilla. Konsertin suunniteltu alkamisaika on klo 14, mutta sääolosuhteista riippuen konsertti voi alkaa klo 14-17. Konsertin käsiohjelman voi ostaa halutessaan hintaan 12€. Lipun jo ostaneille tarjotaan mahdollisuutta palauttaa lippu. Lipun ostaneita tiedotetaan asiasta viikolla 37.

Hura hurraa hoi! on teekkarilauluiloittelu, jonka Polyteknikkojen Kuoro tarjoaa kuulijoilleen 120-vuotisjuhlansa kunniaksi. Konsertti on vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi siirretty ulkotiloihin Otaniemen Alvarin aukion amfiteatterille, mutta ohjelma on tuttua, taattua PK-laatua. Kuoro halua tällä konsertilla kunnioittaa teekkarilaulujuuriaan, ja ohjelmassa kuullaankin uusia sovituksia perinteisistä teekkarilauluista – sekä tietysti myös tuttuja klassikkojuomalauluja. Sovituksia konserttiin ovat tehneet mm. Olli Virtaperko, Tapani Länsiö ja Elina Majuri. Konsertin johtaa PK:n taiteellinen johtaja Saara Aittakumpu.

Vapaaehtoinen käsiohjelmamaksu

Konserttiin on vapaa pääsy. Konsertin käsiohjelman voi kuitenkin ostaa halutessaan suositushintaan 12€. Käsiohjelmia myynnissä myös paikan päällä.

Tiedot

Päivämäärä:
26.9.2020
Aika:
14:00 - 15:00
Hinta:
12€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Alvarin aukio, Otaniemi
Otaniementie 9
Espoo, 02150 Finland
+ Google Map