Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hura hurraa hoi! – PK120 -teekkarilaulukonsertti

26.9.2020, klo 14:00 - 15:00

- 12,00€
Markus Laattala

Koronavirustilanteen vuoksi konsertti on päätetty järjestää ilmaisena ulkokonserttina Otaniemen Alvarin aukion amfiteatterilla. Konsertin suunniteltu alkamisaika on klo 14, mutta sääolosuhteista riippuen konsertti voi alkaa klo 14-17. Konsertin käsiohjelman voi ostaa halutessaan hintaan 12€. Lipun jo ostaneille tarjotaan mahdollisuutta palauttaa lippu. Lipun ostaneita tiedotetaan asiasta viikolla 37.

Hura hurraa hoi! on teekkarilauluiloittelu, jonka Polyteknikkojen Kuoro tarjoaa kuulijoilleen 120-vuotisjuhlansa kunniaksi. Konsertti on vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi siirretty ulkotiloihin Otaniemen Alvarin aukion amfiteatterille, mutta ohjelma on tuttua, taattua PK-laatua. Kuoro halua tällä konsertilla kunnioittaa teekkarilaulujuuriaan, ja ohjelmassa kuullaankin uusia sovituksia perinteisistä teekkarilauluista – sekä tietysti myös tuttuja klassikkojuomalauluja. Sovituksia konserttiin ovat tehneet mm. Olli Virtaperko, Tapani Länsiö ja Elina Majuri. Konsertin johtaa PK:n taiteellinen johtaja Saara Aittakumpu.

Vapaaehtoinen käsiohjelmamaksu

Konserttiin on vapaa pääsy. Konsertin käsiohjelman voi kuitenkin ostaa halutessaan suositushintaan 12€. Käsiohjelmia myynnissä myös paikan päällä.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Tiedot

Päivämäärä:
26.9.2020
Aika:
14:00 - 15:00
Hinta:
12,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Alvarin aukio, Otaniemi
Otaniementie 9
Espoo, 02150 Finland
+ Google Map