Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

[PERUTTU] PK & RSO – PK120 – orkesterikonsertti

16.4.2020, klo 19:00 - 21:00

Markus Laattala

Suomen hallitus sekä Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos (THL) on antanut suosituksen perua suuria tapahtumia.

Tästä johtuen Polyteknikkojen Kuoro siirtää konserttinsa Dreamland 17.4. tulevaisuuteen. PK:n ja Radion sinfoniaorkesterin (RSO) konsertit 15.4. ja 16.4. peruuntuu.

Tiedotamme myöhemmin lisää korvaavista päivämääristä ja lippujen palautusmahdollisuudesta. PK120 sarjaliput käyvät jatkossakin ja ilmoitamme palautuskeinoista myöhemmin. Sama pätee myös PK:n nettikaupasta ostettuja Dreamland-lippuja.

Polyteknikkojen Kuoro on pahoillaan konserttien peruuntumisesta ja siitä koituvasta haitasta, mutta ihmisten hyvinvointi on etusijalla.

Vuonna 2020 Polyteknikkojen Kuoro (PK) täyttää 120 vuotta, ja kuoro juhlii neljän juhlakonsertin sarjalla, joista kukin edustaa yhtä PK:lle tärkeää musiikillista aluetta: yhteistyötä ammattiorkestereiden kanssa, uuden mieskuoromusiikin kantaesittämistä, teekkarilauluperinteitä ja kansallisromanttista mieskuoromusiikkia. Polyteknikkojen Kuoroa johtaa Saara Aittakumpu.

PK:n juhlasarja käynnistyy yhteiskonsertilla kuoron pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Radion sinfoniaorkesterin kanssa. Polyteknikkojen Kuoro 120 vuotta -nimellä kulkeva konsertti esitetään Musiikkitalossa 15.4. ja 16.4. Konsertit johtaa RSO:n ylikapellimestari Hannu Lintu. Kuoro ja RSO esittävät kaksi teosta: Lotta Wennäkosken Uniin astilaulusarjan mieskuorolle ja orkesterille, jonka PK ja RSO kantaesittivät Suomen sadantena itsenäisyyspäivänä vuonna 2017, ja Ferrucio Busonin pianokonserton, jossa solistina soittaa Gilmore-palkittu Igor Levit.

Ohjelma

Ferrucio Busoni        Berceuse élégiaque op 42
Lotta Wennäkoski    Uniin asti
Ferrucio Busoni        Pianokonsertto op 39, solistina Igor Levit

Tiedot

Päivämäärä:
16.4.2020
Aika:
19:00 - 21:00
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.musiikkitalo.fi/fi/tapahtuma/rso-polyteknikkojen-kuoro-120-vuotta-0

Järjestäjä

Radion sinfoniaorkesteri
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A
Helsinki, 00100
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto