PK:n Joulu – Johanneksenkirkko 19.12. klo 20

Polyteknikkojen Kuoron joulukonsertissa uusi ja vanha mieskuoromusiikki kohtaavat jälleen hartaassa kokonaisuudessa. Tunne tutun lämmön läikähdys ja joulumieli – ja tule herätellyksi uusiin jouluisiin musiikkikokemuksiin.

Tuo itsesi ja läheisesi kuulemaan perinteinen PK:n joulu Johanneksenkirkossa 19.12.
Tämä konsertti on kello 20. Illan toinen konsertti on kello 18.

Kuoroa johtaa Saara Aittakumpu. Solistina Anna Villberg.

Normaalihintainen lippu 20 €
Alennuslippu 10 € (opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset alle 16 v.)
Kannatuslippu 40€
0–6-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa

Liput myynnissä Lippu.fi:ssä (sisältää välitysmaksun), PK:n omassa verkkokaupassa (alla) ja ovella. Ovella maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Smartumin kulttuurisetelit, ePassi ja Edenred.

PK:n Joulu – Johanneksenkirkko 19.12. klo 18

Tämä konsertti on kello 18. Illan toinen konsertti on kello 20.

Kuoroa johtaa Saara Aittakumpu. Solistina Anna Villberg.

Normaalihintainen lippu 20 €
Alennuslippu 10 € (opiskelijat, työttömät, varusmiehet, lapset alle 16 v.)
Kannatuslippu 40€
0–6-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa

PK:n Joulu – Roihuvuoren kirkko 14.12. klo 16

Tuo itsesi ja läheisesi kuulemaan perinteinen PK:n joulu Roihuvuoren kirkossa 14.12. klo 16.

Kuoroa johtaa Saara Aittakumpu.

Vapaa pääsy ja käsiohjelma. Kolehti kerätään konsertin jälkeen seurakunnan lähetystyön hyväksi.