Etsitkö helppoa varainhankintakeinoa koululuokille, seuroille ja yhteisöille?

Tarjoamme mahdollisuutta tienata reilusti luokkaretki- ja projektirahaa myymällä Polyteknikkojen Kuoron Joulu on meillä -joululevyä sekä Sinulle-serenadilevyä.

Ansaitkaa jopa 1600 €

Jos 20 henkilöä osallistuu ja jokainen myy 5 joululevyä ja 5 serenadilevyä ansaitsette 1600 €.

Joulu on meillä -joululevyn myyntidiili

 • Joulu on meillä -joululevyn uudelleenmyyntihinta on 10 euroa
 • Myyjän provisio on 6 euroa yhdestä myydystä levystä.
 • Polyteknikkojen Kuorolle tilitetään 4 euroa jokaisesta myydystä levystä.
 • Polyteknikkojen Kuoro lahjoittaa 1 euron jokaisesta myydystä joululevystä vuosittaiselle ”Hyvä joulumieli” -keräykselle.

Sinulle-serenadilevyn myyntidiili

 • Sinulle-serenadilevyn uudelleenmyyntihinta on 20 euroa.
 • Myyjän provisio on 6 euroa yhdestä myydystä levystä.
 • Myyntibonus: mikäli Sinulle-serenadilevyjä myydään vähintään 100 kpl, provisio nousee siten, että ansaitsette yhdestä myydystä levystä 10 euroa.
 • Polyteknikkojen Kuorolle tilitetään joko 14 euroa tai 10 euroa jokaisesta myydystä levystä, riippuen onko myyntibonuksen raja ylitetty.

On monta hyvää syytä ansaita rahaa juuri ”Joulu on meillä” ja “Sinulle” -levyjen myynnillä:

 1. Levyä on helppo myydä. Tuttuja joululauluja sisältävä joululevy on helposti myytävä tuote marras-joulukuussa, jolloin kaikki tarvitsevat hyviä lahjaideoita.
 1. Levyn myynnistä saa erittäin hyvän tuoton –         Jos 20 henkilöä osallistuu ja jokainen myy 5 joululevyä ja 5 serenadilevyä ansaitsette 1600 €.
 1. Levy on pienikokoinen tuote myytäväksi. Se ei tarvitse suurta varastoa eikä sen kuljettaminen vaadi autolla liikkumista.
 1. Levyn myyminen on teille riskitöntä. Voitte tilata sen verran levyjä, kuin uskotte saavanne myytyä. Myymättä jääneet levyt voitte palauttaa Polyteknikkojen Kuorolle veloituksetta. Vaikka siis ette saisi kaupaksi yhtään levyä, ei myynnistä syntyisi teille kuluja.
 1. Levyn kustantajan, Polyteknikkojen Kuoron musiikkikustannus Oy:n, omistaa kokonaan Polyteknikkojen Kuoro ry, joka on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. Levyn tuotto käytetään kuoron toiminnan tukemiseen ja korkeatasoisen mieskuoromusiikin edistämiseen Suomessa.
 1. Polyteknikkojen Kuoro lahjoittaa 1 euron jokaisesta myydystä joululevystä vuosittaiselle ”Hyvä joulumieli” -keräykselle. Hyvä Joulumieli -keräyksellä tuetaan vähävaraisten lapsiperheiden joulua. Lisätietoja keräyksestä: https://www.punainenristi.fi/hyva-joulumieli

Juho HirvinenKiinnostuitko?

Ota yhteyttä Polyteknikkojen Kuoron levymyyntivastaavaan Juho Hirviseen:

puh. 044 777 7403
sähköposti levymyynti@polyteknikkojenkuoro.fi

 

Tietoja Joulu on meillä -joululevystä

Kuningasbasso Matti Salminen kruunaa Polyteknikkojen Kuoron suursuositun tunnelmallisen joululevyn. Mukana ovat monet rakkaat ja ajattomat klassikot kuten On hanget korkeat, nietokset; Tuikkikaa oi joulun tähtöset ja Jouluyö, juhlayö.Lisätietoja Joulu on meillä -levystä: https://polyteknikkojenkuoro.fi/levyt/joulu-on-meilla-2009/

Kuuntele Joulu on meillä -levyä: https://play.spotify.com/album/7bGWwwKkOOZaoZ3oGsjX1G

Tietoja Sinulle-serenadilevystä

PK:n uudelle serenadilevylle on tallennettu tuttuja serenadiklassikoita ja uusia lauluja, joita yhdistää serenadeille tyypillinen herkkyys, hartaus, tyyneys ja lämpö.

Lisätietoja Sinulle-levystä: https://polyteknikkojenkuoro.fi/levyt/sinulle-2015/