Joulupukki-levystä CD-painos

Polyteknikkojen Kuoron jouluinen klassikko vuodelta 1971 on julkaistu uudelleen CD-painoksena. Levyä on saatavana hyvin varustetuista levykaupoista sekä Polyteknikkojen Kuorolta. Levyn kustantaja on Warner Finland.

7 replies
 1. Sirkka Kataja
  Sirkka Kataja says:

  Mistä ihmeestä voin ostaa Joulupukki-CD:n (3 kpl), levy on soitettu hajalle vuosien aikana.

  Vastaa
 2. Mikko Hämäläinen
  Mikko Hämäläinen says:

  Kiitos tiedustelusta Sirkka! PK:n levyville on sinuun yhteydessä lähipäivinä, jotta saisit uudet levyt vielä ennen joulua. Levyjä saa myös ensi viikon torstaina 15.12. Johanneksenkirkosta, jossa meillä on joulukonsertit klo 18 ja 20, ja jonne olet lämpimästi tervetullut. Lisätietoja ja liput https://joulukonsertti.fi

  Terveisin, Mikko / PK

  Vastaa
 3. Arto Juvonen
  Arto Juvonen says:

  Hei!
  Tilasin ja maksoin 2 kpl joulupukki.cd:tä 27.12.2021 (tilaus #17523). Tilaus vahvistettiin, rahat meni, mutta mitään ei ole kuulunut. Sähköposteihin ei vastata. Toiminta ei vaikuta olevan hanskassa.

  Vastaa
  • Tomas Hyvonen
   Tomas Hyvonen says:

   Hei Arto! Pahoittelut kehnosta yhteydenpidosta ja hitaasta toiminnasta. Levy on postitettu noin viikko sitten ja pitäisi siis saapua lähiaikoina. Mihin sähköpostiosoitteeseen olette laittaneet viestiä?

   Vastaa
 4. Arto Juvonen
  Arto Juvonen says:

  Hei! Mukava kuulla, että levy on tulossa. Onpahan ajoissa ensi joulua varten. Vastaavaa LP-levyä en ole voinut enää kuunnella, kun levysoitin ei toimi. Heikki Saari oli aikoinaan koulussa musiikinopettajani. Vaikka opiskelin Tekussa, ei aika riittänyt silloin kuoroharrastukseen.
  Lähetin s-postia osoitteeseen lipunmyynti@polyteknikkojenkuoro.fi

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.